Escape Room Plasmolen

Recreatiecentrum Escape Room Plasmolen heet je hartelijk welkom aan de Rijksweg 205 in Plasmolen.

Meer informatie over Escape Room Plasmolen in Plasmolen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Plasmolen aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Plasmolen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Plasmolen, spreekt Escape Room Plasmolen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Rijksweg 205 in Plasmolen. Telefonisch is Escape Room Plasmolen te bereiken via 31 24 696 2726 en op de website http://www.golfhuisje.nl/escape-room/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Plasmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Plasmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Plasmolen

Bezoekers bekeken ook