Disaster Escape

Recreatiecentrum Disaster Escape heet je hartelijk welkom aan de Weerterveld 77a in Meerssen.

Meer informatie over Disaster Escape in Meerssen

Voor de echte avonturiers ben je bij Disaster Escape aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Disaster Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Meerssen, spreekt Disaster Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Weerterveld 77a in Meerssen. Telefonisch is Disaster Escape te bereiken via 31 6 15015090 en op de website http://www.disaster-escape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Disaster Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Disaster Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Disaster Escape

Bezoekers bekeken ook