Turf Aalsmeer

Recreatiecentrum Turf Aalsmeer heet je hartelijk welkom aan de Oosteinderweg 287F02 in Aalsmeer.

Meer informatie over Turf Aalsmeer in Aalsmeer

Voor de echte avonturiers ben je bij Turf Aalsmeer aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Turf Aalsmeer en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Aalsmeer, spreekt Turf Aalsmeer tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Oosteinderweg 287F02 in Aalsmeer. Telefonisch is Turf Aalsmeer te bereiken via 31 297 370 711 en op de website http://www.turfaalsmeer.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Turf Aalsmeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Turf Aalsmeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Turf Aalsmeer

Bezoekers bekeken ook