Escapium Escape Room Utrecht

Recreatiecentrum Escapium Escape Room Utrecht heet je hartelijk welkom aan de Nevadadreef 44 in Utrecht.

Meer informatie over Escapium Escape Room Utrecht in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Escapium Escape Room Utrecht aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escapium Escape Room Utrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Escapium Escape Room Utrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Nevadadreef 44 in Utrecht. Telefonisch is Escapium Escape Room Utrecht te bereiken via 31 30 269 2351 en op de website http://escapium.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escapium Escape Room Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escapium Escape Room Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escapium Escape Room Utrecht

Bezoekers bekeken ook