Klimbos IJzeren Man Vught

Recreatiecentrum Klimbos IJzeren Man Vught heet je hartelijk welkom aan de Boslaan 49 in Vught.

Meer informatie over Klimbos IJzeren Man Vught in Vught

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimbos IJzeren Man Vught aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimbos IJzeren Man Vught en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Vught, spreekt Klimbos IJzeren Man Vught tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Boslaan 49 in Vught. Telefonisch is Klimbos IJzeren Man Vught te bereiken via 31 73 206 1300 en op de website https://www.ijzerenman.nl/klimbos kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimbos IJzeren Man Vught? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimbos IJzeren Man Vught het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimbos IJzeren Man Vught

Bezoekers bekeken ook