Try2Escape Rucphen

Recreatiecentrum Try2Escape Rucphen heet je hartelijk welkom aan de Baanvelden 13 in Rucphen.

Meer informatie over Try2Escape Rucphen in Rucphen

Voor de echte avonturiers ben je bij Try2Escape Rucphen aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Try2Escape Rucphen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rucphen, spreekt Try2Escape Rucphen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Baanvelden 13 in Rucphen. Telefonisch is Try2Escape Rucphen te bereiken via 31 6 12133358 en op de website https://www.try2escape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Try2Escape Rucphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Try2Escape Rucphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Try2Escape Rucphen

Bezoekers bekeken ook