High Peak King Luchtbed Donkergrijs

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak King Luchtbed Donkergrijs is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4.54 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak King Luchtbed Donkergrijs

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4.54 kg

Breedte

185 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak King Luchtbed Donkergrijs

Dit High Peak King Luchtbed in donkergrijs is de perfecte keuze voor een comfortabele slaapervaring voor twee personen. Het ruime formaat zorgt ervoor dat u voldoende ruimte heeft om te ontspannen en te rusten. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is de geïntegreerde voetpomp. Deze handige functie stelt u in staat om het luchtbed overal gemakkelijk en snel op te pompen, zonder dat u een extra pomp hoeft mee te nemen. Dit luchtbed is niet alleen handig, maar ook van hoge kwaliteit. Het is TÜV GS getest, wat betekent dat het voldoet aan strenge veiligheidsnormen. U kunt er dus op vertrouwen dat u een betrouwbaar en duurzaam product krijgt. Het luchtbed is ideaal voor logeerpartijen of voor gebruik op de camping. De bovenzijde van het luchtbed heeft een trendy honingraat motief en is gemaakt van huidvriendelijk flocked/velours materiaal. Bovendien heeft het luchtbed een speciale constructie die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, wat resulteert in extra lig- en slaapcomfort. Kortom, dit High Peak King Luchtbed Donkergrijs biedt u een goede nachtrust, waar u ook bent.

Veelgestelde vragen over de High Peak King Luchtbed Donkergrijs

De High Peak King Luchtbed Donkergrijs is 185 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak King Luchtbed Donkergrijs is een 2-persoons slaapmat.

De High Peak King Luchtbed Donkergrijs is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak King Luchtbed Donkergrijs weegt 4.54 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak King Luchtbed Donkergrijs is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten