Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 9 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

9 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons

Het Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is het perfecte luchtbed uit de populaire Tough Guard serie. Dit luchtbed biedt niet alleen het ultieme slaapcomfort, maar ook het gemak van gebruik en een luxe uitstraling. Wat dit luchtbed echt bijzonder maakt, is de superzachte pluche toplaag. Hierdoor ervaar je een ongekend zachte en comfortabele slaapervaring. Met een hoogte van 46 cm geeft dit luchtbed je het gevoel alsof je in een echt bed slaapt. Daarnaast is het luchtbed gemaakt van het speciale Tough Guard® materiaal, waardoor het duurzaam en stevig is. De golvende structuur bovenop zorgt voor extra ondersteuning en comfort, waardoor dit luchtbed niet onderdoet voor een echt matras. Of je nu gaat kamperen, logees krijgt of gewoon een extra slaapplek nodig hebt, het Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is de ideale keuze. Geniet van een goede nachtrust waar je ook bent, met dit luxe en comfortabele luchtbed.

Veelgestelde vragen over de Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons

De Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons weegt 9 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Tough Guard Comfy luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten