1. kamperen
  2. Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar

Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunstleer en weegt slechts 3.41 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunstleer

Gewicht

3.41 kg

Breedte

76 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar

De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is de perfecte metgezel voor ultiem comfort en ontspanning, zowel tijdens het kamperen als thuis. Met zijn unieke design en de toevoeging van een poef, biedt deze opblaasbare loungestoel een luxueuze ervaring waar je altijd van hebt gedroomd. Met het speciale ventiel is het opblazen en leeglopen van deze stoel een fluitje van een cent. Binnen enkele minuten kun je genieten van de zachte en comfortabele zitting, klaar om te ontspannen en tot rust te komen. En wanneer je klaar bent, kan de stoel eenvoudig leeglopen en compact worden opgeborgen, zodat je ruimte kunt besparen en hem overal mee naartoe kunt nemen. De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het moderne ontwerp past perfect bij elk interieur en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dus waar wacht je nog op? Creëer je eigen oase van comfort en ontspanning met deze opblaasbare loungestoel.

Veelgestelde vragen over de Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar

De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is 76 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is gemaakt van Kunstleer. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar weegt 3.41 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Lounge Stoel Ultra Lounge Opblaasbaar is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten