Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunstleer en weegt slechts 5.25 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Kunstleer

Gewicht

5.25 kg

Breedte

188 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp

Met de Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp haal je niet alleen een comfortabele bank in huis, maar ook een praktisch tweepersoonsbed! Deze multifunctionele opblaasbare bank is perfect als je graag flexibel wilt kunnen inrichten. Of je nu een logeerkamer hebt die af en toe als slaapkamer dient, gaat verhuizen of van plan bent om op vakantie te gaan, deze bank biedt de oplossing. De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is eenvoudig op te blazen en leeg te laten lopen met behulp van de meegeleverde pomp. Zo bespaar je niet alleen ruimte wanneer je de bank niet gebruikt, maar ook tijd en moeite bij het opzetten en afbreken. Bovendien zorgt het stevige en duurzame materiaal ervoor dat je jarenlang plezier hebt van deze bank. Of je nu gasten ontvangt, een dutje wilt doen of gewoon lekker wilt ontspannen, deze opblaasbare bank biedt het allemaal. Met voldoende ruimte voor twee personen is comfort gegarandeerd. Daarnaast is de bank gemakkelijk schoon te maken en neemt hij weinig ruimte in wanneer je hem leeg laat lopen. Kortom, de Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is een veelzijdige en praktische toevoeging aan elk huis of vakantieadres.

Veelgestelde vragen over de Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp

De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is 188 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is gemaakt van Kunstleer. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp weegt 5.25 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Tweepersoonsbank/-bed opblaasbaar met pomp is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten