1. kamperen
  2. Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 2600 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

2600 g

Breedte

68 cm

Dikte

10 cm

Omschrijving van de Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

Laat je verwennen met het ultieme comfort van de Redwood Stretch Limousine 10 Slim zelfopblazende slaapmat. Met deze luxueuze slaapmat wordt kamperen een waar genot. Het unieke zelfopblazende ontwerp zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten kunt ontspannen, zonder enige inspanning van jouw kant. Gewoon het ventiel openen en de slaapmat blaast zichzelf op, zonder dat je een pomp nodig hebt. De Redwood Stretch Limousine 10 Slim is speciaal ontworpen voor avonturiers die graag licht reizen of die kamperen in kleinere tenten. Met zijn slanke formaat past hij perfect in compacte ruimtes, zodat je optimaal kunt genieten van je slaapervaring, zelfs in beperkte omstandigheden. De duurzame materialen zorgen voor een langdurige kwaliteit, terwijl het zachte en ondersteunende oppervlak je een heerlijke nachtrust biedt. Of je nu gaat kamperen in de wildernis of een weekendje weg gaat, de Redwood Stretch Limousine 10 Slim zelfopblazende slaapmat is de perfecte metgezel voor een goede nachtrust. De combinatie van comfort, gebruiksgemak en draagbaarheid maakt deze slaapmat een absolute must-have voor elke outdoor liefhebber. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur en ervaar het ultieme comfort van de Redwood Stretch Limousine 10 Slim!

Veelgestelde vragen over de Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

De Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is 68 cm breed en heeft een dikte van 10 cm.

De Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is een 1-persoons slaapmat.

De Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 weegt 2600 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Redwood Stretch Limousine 10 Slim Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten