1. kamperen
  2. LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 8610 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

8610 g

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

Wil jij samen met je partner genieten van een luxe kampeerervaring of heb je gewoon behoefte aan een ruim logeerbed waar je heerlijk op kunt uitslapen? Dan is het tweepersoons LifeGoods luchtbed precies wat je nodig hebt! Dit luchtbed is voorzien van maar liefst 35 luchtspiralen, waardoor je altijd comfortabel kunt liggen. Dankzij de ingebouwde pomp kun je het luchtbed in slechts 3 minuten opblazen. Het LifeGoods luchtbed heeft een dikke bovenrand van 8 cm, wat ideaal is als kussen voor je hoofd. Met een afmeting van 203,00 x 152,00 x 46,00 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte voor twee personen en kan het een gewicht van maar liefst 295 kg dragen. Daarnaast is het luchtbed niet alleen zacht en waterdicht, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen lekkages. Mocht er toch een lek ontstaan, dan kun je dit eenvoudig repareren met de meegeleverde reparatiekit. Het LifeGoods luchtbed wordt geleverd inclusief een handige draagtas, waardoor je het gemakkelijk kunt meenemen in de kofferbak van je auto. Zo ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent. Dus waar wacht je nog op? Haal nu het LifeGoods luchtbed in huis en geniet altijd van ultiem slaapcomfort!

Veelgestelde vragen over de LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit

De LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is een 2-persoons slaapmat.

De LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit weegt 8610 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De LifeGoods Luchtbed 2 Persoons met Ingebouwde Pomp Incl. Draagtas en Reparatiekit is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten