Home of Heroes

Recreatiecentrum Home of Heroes heet je hartelijk welkom aan de Dorpsstraat 60 in Buggenum.

Meer informatie over Home of Heroes in Buggenum

Voor de echte avonturiers ben je bij Home of Heroes aan het juiste adres. Deze Recreatiecentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Home of Heroes en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Recreatiecentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Buggenum, spreekt Home of Heroes tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Recreatiecentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Recreatiecentrum op Dorpsstraat 60 in Buggenum. Telefonisch is Home of Heroes te bereiken via 31 475 781 006 en op de website https://www.homeofheroes.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Home of Heroes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Home of Heroes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Home of Heroes

Bezoekers bekeken ook