1. kamperen
  2. Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons

Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 5.90 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

5.90 kg

Breedte

152 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons

Het Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons is de perfecte keuze voor een comfortabele en gemakkelijke slaapervaring. Met een hoogte van 36 cm biedt dit luchtbed een ideale balans tussen comfort en praktisch gebruik. Het unieke kenmerk van dit luchtbed is de ingebouwde USB-pomp, die werkt met een USB-aansluiting. Dit betekent dat je het luchtbed kunt aansluiten op een USB-kabel en verschillende apparaten, zoals een telefoonoplader, een draagbare powerbank of zelfs de 12 volt aansluiting van de auto. Hierdoor kun je overal en altijd genieten van een comfortabele slaapplek. Het Dura-Beam Comfort luchtbed is ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van stevig materiaal en de speciale Dura-Beam technologie zorgt voor een stabiele en gelijkmatige ondersteuning tijdens het slapen. Daarnaast is het luchtbed voorzien van een zachte en waterbestendige bovenlaag, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. Of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of familie, of gewoon een extra slaapplek nodig hebt, het Dura-Beam Comfort luchtbed biedt jou de ultieme slaapervaring. Geniet van het gemak en comfort van dit luchtbed, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons is 152 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons weegt 5.90 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Dura-Beam Comfort luchtbed tweepersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten