1. kamperen
  2. INTEX Handpomp Double Quick III 68615

INTEX Handpomp Double Quick III 68615

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De INTEX Handpomp Double Quick III 68615 is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts 0.00 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties INTEX Handpomp Double Quick III 68615

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

0.00 kg

Breedte

0 cm

Dikte

Tot 10 cm

Omschrijving van de INTEX Handpomp Double Quick III 68615

Met de INTEX Handpomp Double Quick III 68615 ben je altijd klaar voor avontuur! Deze stevige en stabiele handpomp is speciaal ontworpen om snel en efficiënt je luchtbed, luchtmatras, opblaasboot en andere opblaasbare artikelen op te pompen. Of je nu een kampeertrip plant, een dagje op het water doorbrengt of een gezellige picknick in het park organiseert, deze handpomp zorgt ervoor dat je binnen no-time kunt genieten van je opblaasbare items. Wat deze handpomp echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Dankzij het slimme ontwerp en de dubbele werking kun je zowel bij het induwen als uittrekken lucht in je opblaasbare artikel pompen, waardoor je het oppompen aanzienlijk versnelt. Bovendien zorgt het robuuste materiaal voor een langdurige en betrouwbare werking. Geen gedoe meer met zware en onhandige pompen, want met de INTEX Handpomp Double Quick III 68615 heb je alles onder controle. Deze handpomp is ook nog eens compact en draagbaar, waardoor je hem moeiteloos kunt meenemen op al je avonturen. Of je nu gaat kamperen, naar het strand gaat of gewoon een dagje uit bent, je kunt altijd vertrouwen op deze handpomp om je opblaasbare artikelen snel en gemakkelijk op te blazen. Met de INTEX Handpomp Double Quick III 68615 ben je verzekerd van een probleemloze en plezierige ervaring met al je opblaasbare items.

Veelgestelde vragen over de INTEX Handpomp Double Quick III 68615

De INTEX Handpomp Double Quick III 68615 is 0 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm.

De INTEX Handpomp Double Quick III 68615 is een 1-persoons slaapmat.

De INTEX Handpomp Double Quick III 68615 is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De INTEX Handpomp Double Quick III 68615 weegt 0.00 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De INTEX Handpomp Double Quick III 68615 is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten