Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Nylon en weegt slechts 1000 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Nylon

Gewicht

1000 g

Breedte

76 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL

Op zoek naar comfort en gemak tijdens uw outdoor avonturen? Zoek niet verder! Maak kennis met het opvouwbare luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL. Dit matrasbed luchtbank in een opvallende rode kleur is ontworpen met het oog op uw comfort en gemak. Dit luchtbed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is dik en weerbestendig dankzij het gebruik van ripstop nylon. Hierdoor kunt u het luchtbed zonder zorgen gebruiken, zelfs in ruige omstandigheden. Het uitvouwen van dit luchtbed is een fluitje van een cent en kan snel en eenvoudig worden gedaan. Of het nu op het strand, in huis of in de tuin is, dit luchtbed is perfect geschikt voor allerlei situaties. Bovendien is dit luchtbed licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. U kunt het eenvoudig opvouwen en in uw tas of rugzak stoppen, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Dus waar wacht u nog op? Geniet van het comfort en gemak van het opvouwbare luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL tijdens uw volgende avontuur!

Veelgestelde vragen over de Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL

De Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL is 76 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL is een 1-persoons slaapmat.

De Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL is gemaakt van Nylon. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL weegt 1000 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Opvouwbaar luchtbed Luchtbed- Air lounger XXL is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten