1. kamperen
  2. Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief

Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof | PVC en weegt slechts 2.80 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof | PVC

Gewicht

2.80 kg

Breedte

135 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief

Gaat u wel eens op stap of op vakantie met de auto? Dan is dit multifunctionele achterbank luchtbed perfect voor u. Met dit opblaasbare bed kunt u comfortabel en ontspannen reizen. Niet alleen op de achterbank, maar ook in de kofferbak van uw auto. Het luchtbed is speciaal ontworpen met het oog op uw veiligheid, en heeft daarom een hoofdsteun voor extra ondersteuning tijdens uw reis. Dit luchtbed is opgebouwd uit zes afzonderlijke delen die elk apart kunnen worden opgepompt. Dit betekent dat u de grootte van het luchtbed kunt aanpassen aan verschillende situaties en behoeften. Of u nu alleen reist of met een partner, dit luchtbed biedt plaats aan twee personen en zorgt voor een goede nachtrust, waar u ook bent. Naast het gebruik in de auto, is dit luchtbed ook ideaal voor kampeeravonturen. Het biedt een comfortabele slaapplaats in een tent, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust midden in de natuur. Dus waar u ook naartoe gaat, dit multifunctionele en opblaasbare luchtbed is uw perfecte metgezel voor reizen, vakanties en kamperen.

Veelgestelde vragen over de Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief

De Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief is 135 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief is een 2-persoons slaapmat.

De Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief is gemaakt van Kunststof | PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief weegt 2.80 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Auto luchtbed multifunctioneel achterbank 2 persoons opblaasbaar bed luchtmatras reizen vakantie kamperen inclusief is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten