Human Comfort Airbed Chatou TC

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Human Comfort Airbed Chatou TC is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Human Comfort Airbed Chatou TC

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

Breedte

80 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Human Comfort Airbed Chatou TC

Dit innovatieve luchtbed, de Human Comfort Airbed Chatou TC, is niet zomaar een gewoon luchtbed. Het is een product dat zijn oorsprong vindt in de medische sector, wat betekent dat het ontworpen is met het hoogste slaapcomfort in gedachten. Het binnenwerk is vervaardigd van 100% flexibel TPU-materiaal, waardoor het bed zich perfect aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning en een heerlijke nachtrust. De buitenlaag van het luchtbed is gemaakt van wasbaar technisch katoen, dat aanvoelt als stevig tentdoek. Hierdoor is het niet alleen duurzaam, maar ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de horizontale banen is het luchtbed bovendien zeer stabiel en hoef je je geen zorgen te maken over wiebelen of wiegen tijdens het slapen. Een unieke eigenschap van dit luchtbed is de mogelijkheid om het te gebruiken als tweepersoonsluchtbed. Het beschikt namelijk over ritsen, waarmee je het luchtbed kunt openen en er een tweede persoon aan kunt toevoegen. Zo kun je samen genieten van een comfortabele en ontspannen nachtrust, waarbij je allebei kunt profiteren van het hoge slaapcomfort dat dit luchtbed te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Human Comfort Airbed Chatou TC

De Human Comfort Airbed Chatou TC is 80 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Human Comfort Airbed Chatou TC is een 1-persoons slaapmat.

De Human Comfort Airbed Chatou TC is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Human Comfort Airbed Chatou TC weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Human Comfort Airbed Chatou TC is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten