1. kamperen
  2. Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons

Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3 kg

Breedte

99 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons

Dit Intex Prestige Downy luchtbed is perfect voor eenpersoonsgebruik. Het luchtbed heeft een laag ontwerp, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is en comfortabel om op te liggen. Met de bijgeleverde elektrische opblaaspomp op batterijen kunt u het luchtbed snel en moeiteloos opblazen. Wat dit luchtbed echt speciaal maakt, is de Fiber-Tech binnenstructuur. Deze structuur zorgt voor een uitstekende stevigheid en stabiliteit, zodat u de hele nacht comfortabel kunt slapen. Het geflockte slaapoppervlak voegt extra zachtheid en comfort toe aan uw slaapervaring. Het 2-in-1 ventiel met grote openingen maakt het opblazen en leeg laten lopen van het luchtbed een fluitje van een cent. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe van handmatig pompen of lang wachten op het legen van het luchtbed. Houd er rekening mee dat de batterijpomp werkt op 6 C-Cell batterijen, die niet zijn inbegrepen. Met dit Intex Prestige Downy luchtbed kunt u overal en altijd genieten van een comfortabele en ontspannen slaapervaring.

Veelgestelde vragen over de Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons

De Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons is 99 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons weegt 3 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Prestige Downy met batterijpomp eenpersoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten