High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4.43 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4.43 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs

Dit luchtbed van High Peak, genaamd Multi Comfort Plus King, biedt extra comfort en is geschikt voor twee personen. Met de geïntegreerde voetpompen kunt u het luchtbed overal gemakkelijk en snel oppompen, zonder dat u een extra pomp hoeft mee te nemen. Het unieke aan dit luchtbed is dat het is voorzien van twee luchtkamers, waardoor u zelf de hardheid kunt kiezen en niet steeds naar het midden rolt als uw partner zwaarder is. Dit luchtbed is TÜV GS getest en van hoogwaardige kwaliteit. Het Multi Comfort Plus luchtbed is ideaal voor logeerpartijen of kampeertrips. De bovenzijde van het luchtbed heeft een trendy honingraat motief en is gemaakt van huidvriendelijk flocked/velours materiaal. Dankzij de speciale constructie wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, wat zorgt voor extra lig- en slaapcomfort. De antislip onderleggers zorgen ervoor dat het luchtbed stevig op zijn plek blijft liggen, zonder te verschuiven. Kortom, met dit luchtbed bent u verzekerd van een goede nachtrust, waar u ook bent.

Veelgestelde vragen over de High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs

De High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs is een 2-persoons slaapmat.

De High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs weegt 4.43 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak Multi Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons Donkergrijs is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten