Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

65 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas

Onze Camping isomat Outdoor is een ultralicht opblaasbaar luchtbed dat speciaal is ontworpen voor avonturiers zoals jij. Met geïntegreerde kussens, een ingebouwde voetpomp en een handige draagtas, is deze slaapmat een absolute must-have voor al je buitenactiviteiten. Met zijn lichtgewicht ontwerp en compacte verpakkingsformaat is onze slaapmat gemakkelijk op te bergen in je rugzak. Met een gewicht van slechts 830 gram en een verpakkingsmaat van 28 x 10 cm neemt deze matras nauwelijks ruimte in beslag. Of je nu gaat bergbeklimmen, fietsen of wandelen, deze matras is ideaal voor elke outdooractiviteit. De Hiipeak isomat camping kan eenvoudig binnen 1-2 minuten worden opgeblazen dankzij de ingebouwde voetpomp. En het legen van de matras is net zo makkelijk. Je hoeft er niet op te zitten, open gewoon de lussen en laat de lucht eruit lopen. Met deze snelle en gemakkelijke inflatie en deflatie kun je snel genieten van je rust. Niet alleen is deze campingmatras comfortabel, maar hij biedt ook uitstekende ondersteuning tijdens het slapen. Met een afmeting van 198 cm x 70 cm is deze matras geschikt voor de meeste mensen. Daarnaast is de luchtmatras zacht en garandeert het aangename nachten en maximaal slaapcomfort, zelfs als je onderweg bent. En het grote kussen zorgt voor extra comfort en ondersteuning voor je.

Veelgestelde vragen over de Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas

De Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas is 65 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas is een 1-persoons slaapmat.

De Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Camping isomat Outdoor ultralicht opblaasbaar luchtbed met geïntegreerde kussens, ingebouwde voetpomp en draagtas is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten