Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

Het Intex Luchtbed Classic Downy is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele slaapoplossing, zowel thuis als onderweg. Met een formaat van B137 x L191 x H25 cm is dit luchtbed perfect geschikt voor een twijfelaar. Bovendien wordt het geleverd met een handige reparatieset, zodat je altijd voorbereid bent op eventuele onverwachte lekken. Dit luchtbed is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Ondanks zijn stevigheid is het luchtbed verrassend lichtgewicht en gemakkelijk op te vouwen, waardoor het ideaal is voor op reis. De Dura-Beam binnenstructuur zorgt voor extra comfort en stabiliteit, zodat je altijd kunt genieten van een goede nachtrust, waar je ook bent. Het plush slaapoppervlak van dit luchtbed voelt heerlijk zacht aan en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt liggen, zelfs na een lange dag. Of je nu gaat kamperen, logés hebt of gewoon op zoek bent naar een extra slaapoptie voor thuis, het Intex Luchtbed Classic Downy is de perfecte keuze. Met zijn twijfelaar formaat en handige reparatieset ben je altijd verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset

De Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset weegt 3 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Classic Downy Formaat: Full B137 x L191 x H25 cm Twijfelaar Met Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten