1. kamperen
  2. BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen,

BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen, is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 0 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen,

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

0 kg

Breedte

127 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen,

Ons BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank is de perfecte toevoeging aan jouw auto, SUV, vrachtwagen of middelgrote voertuig. Dit luchtmatras is gemaakt van milieuvriendelijk en ademend pvc, waardoor het niet alleen veilig is, maar ook zorgt voor optimale ventilatie tijdens het gebruik. Daarnaast is het pvc materiaal niet giftig en geurremmend, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en aangename omgeving. Wat dit luchtmatras echt onderscheidt van traditionele matrassen is de dikte van 44 cm. In vergelijking met een standaard matras van slechts 25 cm, biedt onze matras een ongeëvenaarde stevigheid en comfort. De bevlokte stof zorgt voor een zacht en luxueus gevoel, alsof je op echt leer ligt. Of je nu lange ritten maakt of gewoon even wilt ontspannen tijdens een pauze, dit autokussen zorgt voor de ultieme comfortabele ervaring. Naast het bieden van uitzonderlijk comfort is dit luchtmatras ook zeer duurzaam. Het is kreuk- en trillingsbestendig, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Of je nu met het hele gezin op reis gaat of gewoon extra slaapruimte nodig hebt tijdens een roadtrip, dit luchtmatras biedt de ideale oplossing. Geniet van een goede nachtrust of creëer een gezellige zitplek op de achterbank met dit hoogwaardige en veelzijdige aut.

Veelgestelde vragen over de BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen,

De BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen, is 127 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen, is een 2-persoons slaapmat.

De BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen, is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen, weegt 0 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De BORZMARKT LABABE SUV Opblaasbaar luchtmatras voor de achterbank, auto's, SUV's, vrachtwagens en middelgrote afmetingen, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten