Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning, is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning,

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

62 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning,

Tijdens het kamperen heb je nog nooit zoveel luxe ervaren als met de Isomat Outdoor met zitfunctie. Dit opblaasbare luchtmatras is niet alleen ultralicht, maar dankzij de AirFlex technologie kan het ook eenvoudig worden omgetoverd in een vloerstoel met rugleuning. Deze opvouwbare slaapmat past gemakkelijk in elke rugzak en is perfect voor avonturiers die comfortabel willen ontspannen tijdens het bushcraften. De hoes van ripstop-materiaal zorgt ervoor dat je zelfs op ruwe oppervlakken comfortabel achterover kunt leunen, zonder dat de mat haar lucht verliest. Met het MultiLock-ventielsysteem kun je de matrasdruk nauwkeurig instellen met behulp van het regelventiel, zodat je kunt genieten van een rustgevende slaap, net als thuis in bed. De antislipnoppen zorgen ervoor dat je slaapzak niet van de mat glijdt, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort. Daarnaast heeft deze opblaasbare slaapmat een isolerende werking, waardoor het ook tijdens koude wandeldagen een comfortabele zitplaats biedt. De grote luchtruimte zorgt voor een goede temperatuur en maakt van deze mat een echt thermisch zitkussen. Dus, als je een avontuurlijk leven leidt zonder dat iets je na dag 1 pijn doet, dan is de Isomat Outdoor met zitfunctie de perfecte metgezel voor jou.

Veelgestelde vragen over de Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning,

De Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning, is 62 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning, is een 1-persoons slaapmat.

De Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning, weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Isomat Outdoor met zitfunctie, opblaasbaar luchtmatras, campingmatras, ultra light, vloerstoel met rugleuning, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten