Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 8.73 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

8.73 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp

Let op: Het ligoppervlak van het Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed kan tot 10 cm afwijken van de productlengte. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen, zodat je zeker weet dat het luchtbed goed past. Bij het eerste gebruik kan het materiaal nog wat uitrekken, dus het kan zijn dat je 's ochtends wat nieuwe lucht moet toevoegen. Dit luchtbed is een van de meest luxe en geavanceerde producten van Intex. Het Intex Premaire I Luchtbed is perfect als tijdelijke vervanging van een traditioneel bed, maar ook ideaal tijdens feestjes en logeerpartijen. Het luchtbed is voorzien van een ingebouwde luchtpomp, waardoor het oppompen en leeg laten lopen van het luchtbed een fluitje van een cent is. Daarnaast zorgt de luxueuze zachte toplaag voor een heerlijk comfortabele slaapervaring. De extra dikke wanden zorgen voor extra stevigheid en duurzaamheid, zodat je lang van dit luchtbed kunt genieten. En als je het luchtbed niet nodig hebt, kun je het gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde draagtas. Met het Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed haal je een hoogwaardig en praktisch luchtbed in huis. Of je nu gasten hebt of zelf wilt genieten van een goede nachtrust, dit luchtbed biedt je alles wat je nodig hebt. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar het comfort en gemak van dit geweldige luchtbed!

Veelgestelde vragen over de Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp

De Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp weegt 8.73 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Premaire I Elevated Queen Luchtbed 2-persoons 203 x 152 x 46 cm Met ingebouwde luchtpomp is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten