Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4.8 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4.8 kg

Breedte

150 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons

Dit fantastische luchtbed, genaamd de Outwell Flock Excellent King, is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele slaapervaring tijdens kampeeravonturen. Met zijn stevige rand voor extra stabiliteit zorgt dit luchtbed ervoor dat je 's nachts ongestoord kunt rusten, zonder het risico van ongewenste bewegingen of wiebelende sensaties. Het stevige pvc-materiaal is niet alleen duurzaam, maar is ook afgewerkt met een zachte bovenlaag van velours. Dit zorgt voor een ongeëvenaard comfort en een luxueuze slaapomgeving. Of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon een extra slaapoptie nodig hebt voor gasten, dit luchtbed biedt de perfecte oplossing. Naast het comfort en de stabiliteit heeft de Outwell Flock Excellent King ook handige extra functies. Het luchtbed is voorzien van een dubbel verzegeld ventiel, waardoor het snel en gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen is. Bovendien wordt het geleverd met een handige draagtas, zodat je het luchtbed eenvoudig kunt vervoeren en opslaan. Kortom, dit luchtbed combineert functionaliteit, comfort en gebruiksgemak op een unieke manier en zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op je kampeeruitrusting of slaapkamer.

Veelgestelde vragen over de Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons

De Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons is 150 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons is een 2-persoons slaapmat.

De Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons weegt 4.8 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Flock Excellent King Luchtbed - 2-persoons is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten