1. kamperen
  2. Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 6765 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

6765 g

Breedte

99 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

Deze geweldige set biedt alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust op een luchtbed. Het luchtbed heeft een comfortabele afmeting van 99 x 191 x 46 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om lekker te kunnen slapen. Het beige design geeft een stijlvolle touch aan je slaapkamer of kampeerplek. Met de handige ingebouwde pomp hoef je nooit meer te zoeken naar een luchtpomp. Je kunt het luchtbed eenvoudig opblazen en leeg laten lopen met één druk op de knop. Geen gedoe meer met handmatig pompen of het aansluiten van externe pompen. Het luchtbed is binnen enkele minuten klaar voor gebruik! Om ervoor te zorgen dat je luchtbed altijd fris en schoon is, wordt het geleverd met een bijpassend hoeslaken. Dit elastische hoeslaken past perfect om het luchtbed en zorgt voor een comfortabel slaapoppervlak. Daarnaast ontvang je ook een handig reparatiesetje, zodat je eventuele lekken snel en gemakkelijk kunt dichten. Geen zorgen meer over kleine beschadigingen, want met dit reparatiesetje ben je altijd voorbereid. Met deze complete luchtbedset ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent. Of je nu gaat kamperen, logeren bij vrienden of gewoon een extra slaapplaats nodig hebt, dit luchtbed biedt uitkomst. Comfortabel, praktisch en stijlvol - wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is 99 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset weegt 6765 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed 1-Persoons 99 x 191 x 46 cm Beige Met ingebouwde pomp, Hoeslaken en Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten