1. kamperen
  2. Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset

Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2 kg

Breedte

72 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset

Het Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is de ideale slaapoplossing voor zowel binnen als buiten, en speciaal ontworpen voor kamperen. Met een gewicht van slechts 1,7 kg en een compact formaat is dit luchtbed gemakkelijk mee te nemen. Of je nu gaat kamperen in de natuur of een logeerpartijtje hebt, dit luchtbed biedt een comfortabele slaapervaring. Het unieke golvende ontwerp en het ingebouwde hoofdkussen zorgen voor een heerlijke nachtrust. De golvende structuur van het luchtbed zorgt niet alleen voor ventilatie, maar ook voor optimale ondersteuning van het lichaam. Dit resulteert in perfect slaapcomfort, waar je ook bent. Bovendien is de onderkant van het luchtbed gemaakt van zeer sterk materiaal, waardoor het bestand is tegen ruwe ondergronden tijdens het kamperen. Als extra bonus wordt het luchtbed geleverd met een handige reparatieset. Zo hoef je je geen zorgen te maken als er onverhoopt een lek ontstaat. Met deze reparatieset kun je het luchtbed eenvoudig en snel repareren, zodat je snel weer kunt genieten van een goede nachtrust. Kortom, het Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak tijdens het kamperen.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is 72 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset weegt 2 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B72 x L189 x H20 cm Met Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten