1. kamperen
  2. X'tra Quickbed Airbed Double

X'tra Quickbed Airbed Double

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De X'tra Quickbed Airbed Double is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 3.51 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties X'tra Quickbed Airbed Double

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

3.51 kg

Breedte

137 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de X'tra Quickbed Airbed Double

Maak kennis met het X'tra Quickbed Luchtbed voor lange personen! Dit luchtbed is speciaal ontworpen om diegenen te helpen die altijd gefrustreerd zijn omdat hun voeten aan de rand van het matras bungelen. Met een indrukwekkende afmeting van 198 x 137 x 19 cm biedt het Campingaz Xtra Quickbed Double Luchtbed ruimte aan twee personen en zorgt het voor het ultieme slaapcomfort tijdens kampeervakanties of logeerpartijen. Dit luchtbed is vervaardigd van duurzaam PVC-materiaal en beschikt over het innovatieve Coleman® Airtight-systeem met een Double Lock™-klep, waardoor er geen lucht kan ontsnappen. Je kunt dus gerust de hele nacht genieten van een stabiele en comfortabele slaapervaring. Daarnaast is het luchtbed snel en eenvoudig op te blazen en weer leeg te laten lopen, dankzij het handige Quickbed-ventiel. Met het X'tra Quickbed Luchtbed hoef je je geen zorgen meer te maken over oncomfortabele nachten op een te klein luchtmatras. Dit luchtbed biedt voldoende ruimte en ondersteuning voor lange personen, zodat je uitgerust en verfrist wakker wordt. Waar wacht je nog op? Haal het X'tra Quickbed Luchtbed Double nu in huis en geniet van een goede nachtrust, waar je ook bent!

Veelgestelde vragen over de X'tra Quickbed Airbed Double

De X'tra Quickbed Airbed Double is 137 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De X'tra Quickbed Airbed Double is een 2-persoons slaapmat.

De X'tra Quickbed Airbed Double is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De X'tra Quickbed Airbed Double weegt 3.51 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De X'tra Quickbed Airbed Double is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten