1. kamperen
  2. Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen,

Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen,

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen, is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen,

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

80 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen,

SUPER COMFORT: Outplea heeft dit opblaasbare bed ontworpen met veel aandacht voor ergonomie. Het gebogen ontwerp ondersteunt je benen en bevordert een betere bloedcirculatie terwijl je ontspant. Vanaf de bovenkant buigt het bed naar beneden en vormt het een heuvelachtig kussen. Het gaas in het midden zorgt voor een betere luchtstroom. Het bed is eenvoudig op te blazen, zonder dat er een pomp nodig is. Met slechts een paar luchtschepjes is dit luchtbed klaar om te worden gebruikt. (Let op: voordat je het bed volledig opblaast, moet je de mouwopening sluiten om de lucht vast te houden. Houd je mond gesloten totdat je de volgende beweging begint.) DRAAGBAAR EN LICHTGEWICHT: Het opblaasbare bed wordt geleverd met een handige draagtas met schouderriem. Het bed kan worden samengeperst tot een compact formaat van 37 cm * 30 cm * 12 cm en weegt slechts 0,8 kg! Als je van plan bent om het bed mee te nemen op reis, hoef je je geen zorgen te maken over extra gewicht. DUURZAAM: Het bed is gemaakt van hoogwaardig ripstop-materiaal en heeft dikke plastic voeringen aan de binnenkant. De anti-lek technologie zorgt ervoor dat het bed tot wel 16 uur lang opgeblazen blijft, terwijl het een gewicht tot 120 kg kan dragen. GEWELDIG CADEAU: Dit opblaasbare bed is niet.

Veelgestelde vragen over de Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen,

De Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen, is 80 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen, is een 1-persoons slaapmat.

De Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen, is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen, weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Opblaasbaar bed, kampeerbed accessoires, slaapbank airbag strand, luchtbed campinggadgets voor buiten, feest, reizen, is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten