Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof

Gewicht

Breedte

191 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm

Dit Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed in de kleur taupe is de perfecte metgezel voor een comfortabele nachtrust. Met een geschatte grootte van 99 cm bij 1,91 m bij 25 cm wanneer opgeblazen, biedt dit luchtbed voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen. Dit luchtbed is uitgerust met de innovatieve Dura-Beam technologie van Intex, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Dankzij het hoogteontwerp van het luchtbed ligt u iets verhoogd van de grond, wat zorgt voor extra comfort en isolatie. De taupe kleur voegt een stijlvolle en moderne touch toe aan elke slaapomgeving. Of u nu gaat kamperen, logees ontvangt of gewoon een extra slaapoptie nodig heeft, dit Intex luchtbed is de ideale keuze. Met een eenvoudig opblaas- en leegloopmechanisme kunt u snel en gemakkelijk het luchtbed opzetten en weer opruimen. Het luchtbed wordt geleverd met een handige draagtas, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. Geniet van een goede nachtrust waar u ook bent met dit Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed.

Veelgestelde vragen over de Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm

De Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm is 191 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Twin Dura-Beam Series Enkel Hoog Luchtbed, Taupe 99 x 191 x 25 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten