1. kamperen
  2. High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs

High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 1.88 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

1.88 kg

Breedte

70 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs

Beschrijving van het product: "De High Peak Dayton XL Slaapmat in donkergrijs is de perfecte metgezel voor een comfortabele nachtrust tijdens het kamperen. Deze slaapmat is extra lang en breed, waardoor er voldoende ruimte is om te ontspannen en te rusten. Met de geïntegreerde voetpomp kan het luchtbed snel en gemakkelijk worden opgeblazen, zodat je snel kunt genieten van een goede nachtrust. De Dayton XL slaapmat is niet alleen praktisch, maar ook zeer comfortabel. Het beschikt over 23 horizontale luchtkamers die zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en maximaal slaapcomfort. Je kunt er zeker van zijn dat je een goede nachtrust zult hebben, dankzij de uitstekende isolatie tussen de grond en je slaapzak. Daarnaast is deze slaapmat ook nog eens compact opvouwbaar en wordt geleverd met een handige foedraal, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen naar je volgende avontuur. Of je nu gaat kamperen, backpacken of gewoon een weekendje weg gaat, de High Peak Dayton XL Slaapmat is de ideale keuze voor een goede nachtrust onder de sterrenhemel.".

Veelgestelde vragen over de High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs

De High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs is 70 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs is een 1-persoons slaapmat.

De High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs weegt 1.88 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak Dayton XL Slaapmat Donkergrijs is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten