1. kamperen
  2. Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar

Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof | PVC en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof | PVC

Gewicht

Breedte

137 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar

Het Bestway Tritech luchtbed twijfelaar is de ultieme metgezel voor een comfortabele nachtrust. Dit luchtbed is speciaal ontworpen met een ingebouwd kussen, zodat je geen extra kussen nodig hebt om je hoofd te ondersteunen. Het luchtbed heeft een liggedeelte dat maar liefst 22 cm hoog is, waardoor je verzekerd bent van een stabiele en stevige ondergrond om op te rusten. Met het ingebouwde kussen wordt de totale hoogte zelfs 30 cm, wat zorgt voor een nog betere slaapervaring. Dit Tritech luchtbed is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor het luchtbed lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Het luchtbed is uitgerust met een sterke constructie die ervoor zorgt dat het zijn vorm behoudt en niet snel leegloopt. Bovendien is het luchtbed gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen, dankzij het handige ventiel. Of je nu gaat kamperen, logees ontvangt of gewoon een extra slaapoptie wilt hebben, dit Bestway luchtbed is de perfecte keuze. Met het Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar geniet je van een goede nachtrust, waar je ook bent. Het ingebouwde kussen en de hoogte van het luchtbed zorgen voor optimaal comfort en ondersteuning. Daarnaast is het luchtbed duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf wegdromen op dit geweldige luchtbed en.

Veelgestelde vragen over de Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar is 137 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar is een 1-persoons slaapmat.

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar is gemaakt van Kunststof | PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Tritech 22 cm luchtbed twijfelaar is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten