1. kamperen
  2. Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm

Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van RVS en weegt slechts 0.01 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

RVS

Gewicht

0.01 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm

Onze Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is een ware revolutie op het gebied van luchtbedden. Dit bed is niet alleen buitengewoon stevig en duurzaam, maar ook nog eens superlicht en comfortabel. Het biedt de ultieme slaapervaring, zonder enige vorm van stress. Dit luchtbed is uitgerust met de innovatieve Dura-Beam Plus technologie, waardoor het aanzienlijk sterker is dan traditionele luchtbedden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over lekke luchtbedden tijdens het slapen. Daarnaast zorgt het verhoogde queen formaat van 42 cm voor extra gemak en comfort, waardoor je het gevoel hebt alsof je op een echt bed slaapt. Maar dat is nog niet alles! Dit luchtbed is ook voorzien van een ingebouwd kussen, waardoor je geen apart kussen meer nodig hebt. Dit zorgt niet alleen voor extra slaapgemak, maar bespaart ook ruimte in je bagage. Bovendien is het luchtbed eenvoudig op te blazen en weer leeg te laten lopen met behulp van de ingebouwde elektrische pomp. Zo ben je binnen enkele minuten klaar om te genieten van een goede nachtrust. Kortom, het Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en duurzaam luchtbed. Met zijn sterke constructie, ingebouwd kussen en handige elektrische pomp, biedt dit luchtbed de ideale slaapoplossing.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm

De Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is een 2-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is gemaakt van RVS. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm weegt 0.01 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Dura-Beam Plus Pillow Rest Raised queen 42 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten