Outwell Airbed Reel Single Luchtbed

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Airbed Reel Single Luchtbed is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2.10 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Airbed Reel Single Luchtbed

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2.10 kg

Breedte

13 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm

Omschrijving van de Outwell Airbed Reel Single Luchtbed

Het Outwell Airbed Reel Single Luchtbed is een must-have voor kampeerliefhebbers die op zoek zijn naar ultiem comfort tijdens hun avonturen in de buitenlucht. Dit lichtgewicht luchtbed is vervaardigd uit duurzame materialen, waardoor het bestand is tegen de ruwe omstandigheden van de natuur. Dankzij de horizontale kanalen in het matras wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, waardoor u de hele nacht stabiel en comfortabel kunt liggen. Het luchtbed is ontworpen met het oog op ultiem kampeercomfort, waardoor u kunt genieten van een goede nachtrust, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Bovendien is het Outwell Airbed Reel Single Luchtbed zeer praktisch in gebruik. Het kan eenvoudig worden opgevouwen tot een compact formaat, waardoor u het gemakkelijk kunt transporteren en opbergen. Of u nu gaat kamperen, wandelen of gewoon een weekendje weg gaat, met dit luchtbed bent u altijd verzekerd van een goede nachtrust, waar u ook bent.

Veelgestelde vragen over de Outwell Airbed Reel Single Luchtbed

De Outwell Airbed Reel Single Luchtbed is 13 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm.

De Outwell Airbed Reel Single Luchtbed is een 1-persoons slaapmat.

De Outwell Airbed Reel Single Luchtbed is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Airbed Reel Single Luchtbed weegt 2.10 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Airbed Reel Single Luchtbed is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten