Airbed MaXi Comfort Bed Raised King

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Airbed MaXi Comfort Bed Raised King is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 8 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Airbed MaXi Comfort Bed Raised King

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

8 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Airbed MaXi Comfort Bed Raised King

Geniet van een heerlijke nachtrust op dit Airbed MaXi Comfort Bed Raised King, een luchtbed dat speciaal is ontworpen voor ultiem comfort en luxe. Dit kingsize luchtbed biedt genoeg ruimte voor twee personen en heeft een verhoogd ontwerp dat je het gevoel geeft alsof je op een echt bed slaapt. Het luchtbed is vervaardigd van duurzaam PVC materiaal en heeft een unieke spoelstructuur die je lichaam optimaal ondersteunt en zorgt voor een comfortabele vering. De bovenkant van het luchtbed is gemaakt van geborsteld polyester en voelt aangenaam zacht aan tegen je huid, waardoor je elke nacht in pure weelde kunt slapen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het leeglopen van het luchtbed, dankzij de innovatieve Double Lock™ klep. Deze klep zorgt ervoor dat de lucht stevig in het luchtbed blijft, zodat je de hele nacht kunt genieten van een stabiele en comfortabele ondersteuning. Met dit Airbed MaXi Comfort Bed Raised King haal je niet alleen een hoogwaardig luchtbed in huis, maar ook een stukje luxe en ontspanning voor een goede nachtrust.

Veelgestelde vragen over de Airbed MaXi Comfort Bed Raised King

De Airbed MaXi Comfort Bed Raised King is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Airbed MaXi Comfort Bed Raised King is een 2-persoons slaapmat.

De Airbed MaXi Comfort Bed Raised King is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Airbed MaXi Comfort Bed Raised King weegt 8 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Airbed MaXi Comfort Bed Raised King is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten