Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 2 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

2 kg

Breedte

67 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset

Het Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor is de ideale slaapoplossing voor avonturiers en kampeerliefhebbers. Met een afmeting van B67 x L184 x H17 cm biedt dit luchtbed voldoende ruimte om comfortabel te liggen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en kan gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen, dankzij het lichte gewicht van slechts 1,7 kg. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, is het golvende ontwerp en het ingebouwde hoofdkussen. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam en een heerlijke nachtrust, waar je ook bent. Dankzij de golvende structuur van het luchtbed wordt ventilatie bevorderd en blijf je koel tijdens warme nachten. Het Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor is niet alleen geschikt voor kamperen, maar kan ook binnenshuis worden gebruikt. Het sterke materiaal aan de onderkant van het luchtbed zorgt ervoor dat het bestand is tegen ruwe oppervlakken en stoten, waardoor het perfect is voor avontuurlijke uitstapjes. Bovendien wordt dit luchtbed geleverd met een handige reparatieset, voor het geval er onderweg een ongelukje gebeurt. Kies voor comfort en gemak met het Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor. Of je nu gaat kamperen, logeren of gewoon een extra slaapplaats nodig hebt, dit luchtbed biedt de perfecte oplossing. Slaap als een koning(in) met dit lichtgewicht en compacte.

Veelgestelde vragen over de Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset is 67 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset is een 1-persoons slaapmat.

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset weegt 2 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex Luchtbed Camping Camping Mat Indoor Outdoor B67 x L184 x H17 cm Met Reparatieset is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten