1. kamperen
  2. Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 5800 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

5800 g

Breedte

150 cm

Dikte

10 cm

Omschrijving van de Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL is de perfecte slaapmat voor jou en je partner. Deze luxe 2-persoons slaapmat is niet alleen sterk en zacht, maar ook nog eens zelfopblazend. Je hoeft alleen maar het ventiel open te draaien en de mat zal zichzelf opblazen tot een comfortabele dikte van ongeveer 10 cm. Maar dat is nog niet alles! De Limousine 10 is niet alleen comfortabel, maar ook erg praktisch. Je kunt de mat namelijk heel compact opvouwen, zodat hij gemakkelijk mee te nemen is op al je avonturen. Of je nu gaat kamperen, een festival bezoekt of gewoon een weekendje weg gaat, de Stretch Limousine 10 Duo XL is altijd een goede keuze. Dus waar wacht je nog op? Ervaar het ultieme slaapcomfort samen met je geliefde op de Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL. Gegarandeerd een goede nachtrust en ontspanning tijdens al je avonturen!

Veelgestelde vragen over de Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10

De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is 150 cm breed en heeft een dikte van 10 cm.

De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is een 2-persoons slaapmat.

De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 weegt 5800 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Redwood Stretch Limousine 10 Duo XL Slaapmat zelfopblazend 2-persoons 10 is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten