1. kamperen
  2. Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht

Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht is een 3-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht

Aantal personen

3

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

138 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht

Met zijn grote formaat biedt de Grote XL Lucht Bank Bed voldoende ruimte om comfortabel te loungen of te slapen. Dit multifunctionele luchtmatras is ontworpen om zowel binnen als buiten te gebruiken, waardoor het de perfecte metgezel is voor avontuurlijke kampeertrips of ontspannen tuinfeesten. Met het gemak van een draagbaar ontwerp kan dit luchtbed moeiteloos worden ingepakt en meegenomen naar elke gewenste locatie. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon een extra slaapplaats nodig hebt voor gasten, de Grote XL Lucht Bank Bed staat altijd voor je klaar. Naast het bieden van een comfortabele slaapplaats, kan deze multifunctionele luchtmatras ook dienen als een handige bank. Geniet van gezellige gesprekken met vrienden of ontspan met een goed boek, terwijl je comfortabel achterover leunt op de zachte en duurzame oppervlakte van de luchtbank. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen is de Grote XL Lucht Bank Bed ontworpen om lang mee te gaan. Het is bestand tegen de ruwste omstandigheden en biedt ultiem comfort en ondersteuning. Investeer in dit veelzijdige en praktische luchtbed en geniet van eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en avontuur.

Veelgestelde vragen over de Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht

De Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht is 138 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht is een 3-persoons slaapmat.

De Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Grote XL Multifunctionele Lucht Bank Bed Multifunctioneel Indoor En Outdoor Draagbare Vouw Camping Tuin Thuis Lucht is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten