Outwell Reel Airbed luchtbed Double

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Outwell Reel Airbed luchtbed Double is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 3.80 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Outwell Reel Airbed luchtbed Double

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

3.80 kg

Breedte

135 cm

Dikte

Tot 10 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Outwell Reel Airbed luchtbed Double

Het Outwell Reel Airbed luchtbed Double is een must-have voor avonturiers die op zoek zijn naar comfort tijdens hun kampeeruitjes. Dit luchtbed biedt niet alleen een zachte en stabiele ondergrond om op te slapen, maar wordt ook geleverd met een handige transporttas voor eenvoudig transport en opslag. Of je nu gaat kamperen in de bergen of een weekendje weg gaat met vrienden, dit luchtbed zorgt voor een goede nachtrust, waar je ook bent. Dit luchtbed is ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het perfect is voor outdoor avonturen. Met de bijgeleverde transporttas kun je het luchtbed gemakkelijk meenemen naar je favoriete kampeerplek, zonder gedoe. Bovendien zorgt het slimme ontwerp van het luchtbed ervoor dat het snel en moeiteloos kan worden opgeblazen en leeggelaten, waardoor je kostbare tijd bespaart en meer kunt genieten van je vakantie. Met het Outwell Reel Airbed luchtbed Double geniet je van een goede nachtrust, waar je ook bent. Voeg dit luchtbed toe aan je kampeeruitrusting en geniet van het comfort en gemak dat het biedt.

Veelgestelde vragen over de Outwell Reel Airbed luchtbed Double

De Outwell Reel Airbed luchtbed Double is 135 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, Meer dan 40 cm.

De Outwell Reel Airbed luchtbed Double is een 2-persoons slaapmat.

De Outwell Reel Airbed luchtbed Double is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Outwell Reel Airbed luchtbed Double weegt 3.80 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Outwell Reel Airbed luchtbed Double is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten