Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 0.00 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

0.00 kg

Breedte

62 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen

"Maak kennis met de Bestway Up, het ultieme luchtbed waarop kinderen kunnen slapen als ze wegdromen van een magische eenhoornwereld. Dit unieke opblaasbare bed is voorzien van een afneembare matras, waardoor het gemakkelijk schoon te maken en op te bergen is. De aantrekkelijke dreamchaser-uitvoering maakt van deze slaapplek een ware droomplek. Dit luchtbed is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. Dankzij de stevige I-balk constructie biedt het bed een optimale stabiliteit. Het comfortabele flocked oppervlak zorgt voor een zacht en aangenaam slaapoppervlak. De opstaande randen voorkomen dat kinderen tijdens het slapen per ongeluk van het bed rollen. Maar dat is nog niet alles! De eenhoorn heeft een verrassende eigenschap - de staart dient namelijk als een opblaasbare hoofdsteun, waardoor kinderen in de meest comfortabele positie kunnen liggen. Met een afmeting van 196x104x84 cm is dit luchtbed ruim genoeg voor kinderen om heerlijk op te slapen. Of het nu voor een logeerpartijtje, een kampeervakantie of gewoon voor thuisgebruik is, de Bestway Up is de perfecte slaapoplossing voor kleine dromers. Dompel je kind onder in een betoverende wereld van slaap met dit unieke luchtbed. Bestel vandaag nog en geef je kinderen een magische slaapervaring!".

Veelgestelde vragen over de Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen

De Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen is 62 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen is een 1-persoons slaapmat.

De Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen weegt 0.00 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Up, in over luchtbed dreamchaser unicorn eenhoorn slapen bed kinderen is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten