Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC | Polyester en weegt slechts 7.08 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC | Polyester

Gewicht

7.08 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie

Dit luchtbed is ontworpen voor ultiem comfort en duurzaamheid. De Tritech Premium+ technologie zorgt voor een extra dikke en stevige constructie die bestand is tegen het dagelijkse gebruik. Het bed is geschikt voor twee personen en heeft een ingebouwde pomp, waardoor je binnen enkele minuten een comfortabele slaapplek hebt gecreëerd. De ingebouwde pomp is een handige toevoeging, omdat je hiermee geen aparte pomp hoeft aan te schaffen. Met één druk op de knop blaast het luchtbed zichzelf op en kun je binnen no time genieten van een goede nachtrust. Daarnaast kun je met dezelfde pomp het bed ook weer snel leeg laten lopen en gemakkelijk opbergen. Het luchtbed is gemaakt van hoogwaardig Tritech materiaal, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit en ondersteuning. Het oppervlak is heerlijk zacht en voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat je niet wegglijdt tijdens het slapen. Daarnaast is het luchtbed voorzien van een opstaande rand, zodat je tijdens het slapen niet van het bed afrolt. Dit Bestway luchtbed is perfect voor kampeeravonturen, logeerpartijen of gewoon voor een comfortabele slaapplek thuis. Met zijn stevige constructie, ingebouwde pomp en extra dik ontwerp, biedt dit luchtbed jou en je partner een goede nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie

De Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie is gemaakt van PVC | Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie weegt 7.08 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Luchtbed Tritech Premium+ 2 Persoons Ingebouwde Pomp Extra Dik Stevige Constructie is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten