Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 2.26 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

2.26 kg

Breedte

76 cm

Dikte

25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single

Het Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single is de perfecte metgezel voor avontuurlijke kampeertrips. Met een ingebouwd hoofdkussen en een zachte flocked toplaag biedt dit luchtbed een ongeëvenaard comfort tijdens je nachten onder de sterren. Een unieke eigenschap van dit luchtbed is de handige ingebouwde voetpomp. Geen gedoe meer met aparte pompen of elektriciteit, want met een paar eenvoudige voetbewegingen is je luchtbed snel en gemakkelijk opgeblazen. Je kunt dus direct genieten van een goede nachtrust, zonder kostbare tijd te verspillen aan het oppompen van je luchtbed. Daarnaast zorgt de flocked toplaag voor een extra zacht en luxueus gevoel. Het voelt als slapen op een echt matras. Het luchtbed is ook voorzien van een stevig coil beam-constructie, waardoor het duurzaam en stabiel is. Of je nu in een tent, caravan of buiten onder de sterren slaapt, het Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single biedt je het comfort dat je nodig hebt voor een goede nachtrust in de natuur.

Veelgestelde vragen over de Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single is 76 cm breed en heeft een dikte van 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single is een 1-persoons slaapmat.

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single weegt 2.26 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Camping Luchtbed Flocked Easy Inflate Single is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten