Bestway Luchtbed AlwayzAire queen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Luchtbed AlwayzAire queen is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 9.90 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Luchtbed AlwayzAire queen

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

9.90 kg

Breedte

152 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Luchtbed AlwayzAire queen

Bestway heeft de perfecte oplossing gevonden voor het probleem van zachte luchtbedden: het AlwayzAire queen luchtbed. Dit innovatieve luchtbed blijft altijd stevig en comfortabel, zelfs na verloop van tijd en temperatuurschommelingen. Dus geen gedoe meer met opnieuw opblazen of ongemakkelijke nachten op een uitgezakt luchtbed. Het geheim achter het Bestway AlwayzAire luchtbed is de geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat het luchtbed zichzelf opblaast en op druk houdt. Dit betekent dat je nooit meer hoeft te worstelen met een handpomp of elektrische pomp. Het luchtbed zorgt zelf voor de perfecte balans tussen stevigheid en comfort, zodat je elke nacht kunt genieten van een goede nachtrust. Daarnaast is het Bestway AlwayzAire luchtbed uitgerust met een zachte bovenlaag die zorgt voor extra comfort en ondersteuning. Of je nu kampeert, logeert of gewoon een extra slaapplaats nodig hebt, dit luchtbed biedt altijd de perfecte oplossing. Met de handige draagtas neem je het luchtbed overal mee naartoe en berg je het eenvoudig op wanneer je het niet gebruikt. Kies voor het Bestway AlwayzAire queen luchtbed en geniet van een ongeëvenaard comfort en gemak. Nooit meer een zacht luchtbed, maar altijd een goede nachtrust.

Veelgestelde vragen over de Bestway Luchtbed AlwayzAire queen

De Bestway Luchtbed AlwayzAire queen is 152 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Luchtbed AlwayzAire queen is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Luchtbed AlwayzAire queen is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Luchtbed AlwayzAire queen weegt 9.90 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Luchtbed AlwayzAire queen is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten