1. kamperen
  2. Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac

Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof | PVC en weegt slechts 6.73 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof | PVC

Gewicht

6.73 kg

Breedte

97 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac

Dit Bestway luchtbed, genaamd Tritech 46 Cm Twin Ac, is de perfecte keuze voor een goede nachtrust. Het biedt niet alleen een comfortabel slaapoppervlak, maar ook een stevige constructie die lang meegaat. De interne structuur van het luchtbed is vervaardigd van duurzaam TriTech materiaal, waardoor het bed extra stevigheid biedt en luchtverlies tot een minimum beperkt. Om jouw slaapervaring nog aangenamer te maken, is dit luchtbed voorzien van een geflockte toplaag. Dit zorgt voor extra zachtheid en comfort tijdens de nacht. Daarnaast is het luchtbed behandeld met Ultra-Fresh, een antibacteriële behandeling die nare geurtjes en schimmelvorming tegengaat. Zo kun je elke nacht genieten van een frisse en hygiënische slaapomgeving. Het Bestway luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac heeft blauwe zijwanden en een grijze egale toplaag. Deze kleuren geven het luchtbed een moderne uitstraling die perfect past bij elke slaapkamerinrichting. Met een hoogte van 46 cm biedt dit luchtbed ook nog eens extra comfort en gemak bij het in- en uitstappen. Kortom, dit luchtbed is de ideale keuze voor een goede nachtrust en een goede aanvulling op jouw slaapkamer.

Veelgestelde vragen over de Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac

De Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac is 97 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac is een 1-persoons slaapmat.

De Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac is gemaakt van Kunststof | PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac weegt 6.73 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Luchtbed Tritech 46 Cm Twin Ac is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten