Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 3000 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Ja

Materiaal

Polyester

Gewicht

3000 g

Breedte

76 cm

Dikte

10 cm

Omschrijving van de Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

Ervaar het ultieme comfort met de Redwood Stretch Limousine 10 II zelfopblazende slaapmat. Met deze luxe slaapmat geniet je van een heerlijke nachtrust, waar je ook bent. Het unieke aan deze slaapmat is dat hij zichzelf opblaast zodra je het ventiel opent. Geen gedoe met pompen, maar gewoon ontspannen en genieten van het gemak. Wat deze tweede versie van de Redwood topper nog specialer maakt, is het flipventiel. Dit handige ventiel voorkomt dat de mat ongewenst volloopt met lucht tijdens het oprollen. Zo blijft de mat compact en makkelijk mee te nemen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij te veel ruimte inneemt. Daarnaast zorgt het flipventiel ervoor dat de mat snel en moeiteloos kan worden opgeblazen en leeggelaten. Of je nu gaat kamperen, backpacken of gewoon een comfortabele slaapmat wilt voor logees, de Redwood Stretch Limousine 10 II is de ideale keuze. Met zijn zelfopblazende functie en handige flipventiel biedt deze slaapmat het hoogste niveau van comfort en gemak. Laat jezelf verwennen met de luxe van de Redwood Stretch Limousine 10 II en geniet van een heerlijke nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10

De Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is 76 cm breed en heeft een dikte van 10 cm.

De Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is een 1-persoons slaapmat.

De Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 weegt 3000 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Redwood Stretch Limousine 10 Slaapmat zelfopblazend 1-persoons 10 is zelfopblazend: Ja. 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten