1. kamperen
  2. Intex 68565NP Pull-Out Chair

Intex 68565NP Pull-Out Chair

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Intex 68565NP Pull-Out Chair is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts 1 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Intex 68565NP Pull-Out Chair

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof

Gewicht

1 kg

Breedte

177 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Intex 68565NP Pull-Out Chair

De Intex 68565NP Pull-Out Chair is een veelzijdig meubelstuk dat zowel als bank als bed kan worden gebruikt. Het is perfect voor extra zit- of slaapruimte in uw huis of zelfs voor kampeeruitstapjes. Dit product is ontworpen met kwaliteit in gedachten. De bovenkant, zijkanten en onderkant zijn allemaal gevuld met waterdicht materiaal dat uitgebreid is getest om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen lekken en scheuren. U kunt dus genieten van comfort en gemoedsrust, wetende dat dit meubelstuk lang meegaat. Met de handige 2-in-1 klep kunt u de stoel gemakkelijk oppompen en leeg laten lopen. De klep heeft extra brede openingen, zodat u snel kunt opblazen en de lucht eruit kunt laten. En wanneer u de stoel niet gebruikt, kunt u deze eenvoudig opvouwen en compact opbergen, waardoor het ideaal is voor kleine ruimtes. Let op: Bij de aankoop van dit product ontvangt u willekeurig een blauwe of groene stoel. Houd er rekening mee dat u de kleur niet kunt kiezen. Dit voegt een element van verrassing toe aan uw aankoop en maakt het nog leuker om de stoel uit te pakken en te ontdekken welke kleur u heeft ontvangen. Laat u verrassen door de Intex 68565NP Pull-Out Chair en geniet van het comfort en de veelzijdigheid die het biedt.

Veelgestelde vragen over de Intex 68565NP Pull-Out Chair

De Intex 68565NP Pull-Out Chair is 177 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Intex 68565NP Pull-Out Chair is een 1-persoons slaapmat.

De Intex 68565NP Pull-Out Chair is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Intex 68565NP Pull-Out Chair weegt 1 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Intex 68565NP Pull-Out Chair is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten