Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

1 cm

Dikte

Tot 10 cm

Omschrijving van de Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras

Dit Camping Luchtbed, ook wel bekend als de Camping Mat, is een must-have voor outdoor liefhebbers! Het heeft een nieuw gebogen ontwerp dat je lichaam omhelst en zorgt voor een betere nachtrust. Met de verbeterde 40D-materiaal is deze campingmatras superlicht en extreem duurzaam. Het is de perfecte aanvulling op je uitrusting als je op trektochten gaat of op het strand gaat kamperen. Met een afmeting van 191L x 56.9W x 10.2T centimeter en een gewicht van slechts 750 gram, is deze campingmat gemakkelijk mee te nemen. Je kunt het eenvoudig opblazen en leeglaten dankzij de grotere klepopening. Of je nu je mond gebruikt of een elektronische pomp (apart verkrijgbaar), het kost weinig moeite om het luchtbed op te blazen tot het gewenste niveau van stevigheid. Niet alleen biedt dit luchtbed comfort en ondersteuning tijdens het slapen, maar het houdt je ook warm en geïsoleerd van de koude grond. Met een hoogte van 10 cm van de grond blijf je comfortabel, zelfs op ongelijke ondergronden. Je kunt dit luchtbed combineren met de Trekology ALUFT ultralichte campingkussens of andere schuimkussens voor nog meer comfort. Kortom, met dit camping luchtbed kun je 's nachts ontspannen en 's ochtends klaar zijn voor nieuwe avonturen!

Veelgestelde vragen over de Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras is 1 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm.

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras is een 1-persoons slaapmat.

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Camping Luchtbed ,Camping Mat ,outdoor wandelen trekking strand ,campingmatras is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten