Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Kunststof en weegt slechts 398 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Kunststof

Gewicht

398 g

Breedte

10 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm

Omschrijving van de Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen

Een fantastische toevoeging aan je kampeeruitrusting is de Bo-Camp Pomp Oplaadbaar USB luchtbedden pompen. Deze elektrische pomp is niet alleen oplaadbaar via een handige USB kabel, maar heeft ook led indicatoren en kan zelfs dienen als powerbank met een output van 5V. Met een indrukwekkende 4000mAh batterij, maakt deze pomp het gemakkelijk om luchtbedden en andere opblaasbare artikelen op te blazen, zelfs als er geen stroompunt in de buurt is. De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar USB luchtbedden pompen kan opgeladen worden via zowel 12Volt als 230Volt met behulp van een USB kabel. Houd er echter rekening mee dat de adapter niet wordt meegeleverd. Met een volume van 250 liter per minuut is deze pomp in staat om snel en efficiënt op te blazen, zodat je snel kunt genieten van je kampeeravontuur. Of je nu gaat kamperen, naar het strand gaat of gewoon een comfortabel luchtbed nodig hebt voor logees, deze pomp is de perfecte metgezel voor al je opblaasbare behoeften. Met de Bo-Camp Pomp Oplaadbaar USB luchtbedden pompen ben je altijd voorbereid, waar je ook naartoe gaat. Het compacte formaat en de mogelijkheid om op te laden via USB maken het gemakkelijk om deze pomp overal mee naartoe te nemen. Dus waar wacht je nog op? Maak je kampeerervaring nog beter met deze handige en veelzijdige pomp!

Veelgestelde vragen over de Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen

De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen is 10 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm.

De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen is een 1-persoons slaapmat.

De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen is gemaakt van Kunststof. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen weegt 398 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bo-Camp Pomp Oplaadbaar Usb luchtbedden pompen is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten