Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 3.60 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

3.60 kg

Breedte

140 cm

Dikte

Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden

Het Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden is de ideale metgezel voor een comfortabele nachtrust tijdens kampeeravonturen of logeerpartijen. Dit compacte luchtbed biedt plaats aan twee personen en is vervaardigd van duurzaam polyester, wat zorgt voor een langdurige levensduur. Wat dit luchtbed echt uniek maakt, zijn de ingebouwde foam pompen. Hiermee heb je altijd een pomp bij de hand om het luchtbed snel en moeiteloos op te blazen. Geen gedoe meer met externe pompen of het opblazen met de mond. Met een simpele druk op de knop, heb je binnen enkele minuten een heerlijk opgeblazen luchtbed dat klaar is om op te relaxen. Bovendien is het Airbed Durtal Double voorzien van 23 horizontale banen. Deze banen zorgen niet alleen voor een stabiele ligging, maar verdelen ook het gewicht gelijkmatig over het hele luchtbed. Hierdoor voelt het alsof je op een echt matras slaapt en geniet je van een optimale ondersteuning gedurende de nacht. Met dit luchtbed ben je verzekerd van een goede nachtrust, waar je ook bent.

Veelgestelde vragen over de Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden

De Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden is 140 cm breed en heeft een dikte van Tot 10 cm, 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden is een 2-persoons slaapmat.

De Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden weegt 3.60 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Human Comfort Airbed Durtal Double Luchtbedden is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten